Aktiviteter

Algarve har mye å by på av aktiviteter for barn og voksne.
Turer i naturen og du kan bruke hele dagen sammen med
barna i et badeland gjerne som i en vellykket sydenferie.

Grottetur i Lagos

Delfinsafari
I Algarve kan du se delfiner på nært hold, det er ikke lov å forsøke å ta på dem eller lokke de nærmere. Det må være helt stille på havet for å få øye på dem så er det litt bølger på havet så vent til en annen dag. 

Fotturer/hiking
Algarve har mye flott natur, både langs kysten og litt inn i landet. Den beste tiden for å oppleve floraen er nok oktober til mai. Men mange fine turmuligheter hele året fks langs klippene ved kysten gjør dette til et sted for en allsidig sydenferie

Fuglekikkere
Algarve er den portugisiske regionen med det største mangfoldet av fuglearter – totalt er det allerede observert rundt 400 forskjellige fuglearter innenfor regionens grenser. Mange trekkfugler fra nordlige områder på høsten, noen blir her, mens andre hviler ut før ferden over havet til Marokko. Det er observert trekkfugler fra Norge her.

Golf
Her er det et rikt utvalg for alle nivåer og prisklasser i naturskjønne omgivelser.

Gokart
Den jeg kan anbefale og selv har kjørt på er Kartódromo Internacional do Algarve, men, for all del, de andre er sikkert utmerket.

Vannsport
De som kommer for å surfe har mange muligheter, i det hele tatt byr strendene her på mange fine muligheter til aktivitet.

Badeland
Det er flere flotte badeland her med mange morsomme og trygge muligheter for barn og voksne i en fin sydenferie. Her det også er mulig å svømme med delfiner(noe jeg personlig synes man ikke skal gjøre)

Sykkel
Noen forslag for deg som foretrekker to hjul.
Alt2 Her kan du laste ned ruta til din telefon.


Klikk her for flere aktiviteter.
Her er det muligheter både til lands og til vanns, når det gjelder grotteturer i Lagos som det står om her anbefaler jeg at man bruker de med mindre båter enn de det står om her. Da kommer man nemlig inn i grottene.

Ut på tur.